Telefon : +90 (216) 564 90 00

Mar 03, 2023 - Mar 17, 2023

2022-2023 Bahar Dönemi Ara Sınav Programları

Sevgili Öğrenciler,

Kayıtlı olduğunuz dersler için düzenlenecek quiz/ara sınavlarınızın tarih, saat ve yerini SIS'te Ders Katalogu ve Kayıtlar >> Sınav Programı menüsünden görüntüleyebilirsiniz.

• YÖK tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 2022-2023 bahar döneminde uygulamalı olmayan tüm lisans ve lisansüstü dersler çevrimiçi ve senkron olarak işleneceği ilan edilmişti. Bu bağlamda çevrimiçi derslerin quiz ve ara sınavlarının çevrimiçi düzenleneceğini; YÖK tarafından izleyen aylarda sınavlarla ilgili alınacak çerçeve kararına göre bu uygulama güncellenebileceğini hatırlatırız.
  • Tümü uygulamalı olan veya uygulama faaliyetleri içerip bu uygulama içeriğinin tüm döneme yayılarak verilmesi gerekli olan lisans ve lisansüstü dersler ise kampüste yüz yüze işleneceği ilan edilmişti. Bu derslerin ara sınav, quiz ve ek derslerinin de kampüste yüz yüze  düzenleneceğini hatırlatırız.

Sorularınız ve talepleriniz için dersi veren öğretim elemanınız ile iletişime geçebilirsiniz.

Öğrenci Hizmetleri