Tem 05, 2023 - Tem 19, 2023

2022-2023 Yaz Okulu Ara Sınav Programları

Sevgili Öğrenciler,

Kayıtlı olduğunuz dersler için düzenlenecek quiz/ara sınavlarınızın tarih, saat ve yerini SIS'te Ders Katalogu ve Kayıtlar >> Sınav Programı menüsünden görüntüleyebilirsiniz.

Çevrimiçi işlenecek derslerin ara sınavlarının çevrimiçi, yüz yüze işlenecek derslerin ara sınavlarının ise kampüste yüz yüze düzenleneceğini hatırlatmak isteriz.

Sorularınız ve talepleriniz için dersi veren öğretim elemanınız ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma

Yetkili kamu kurumlarının yapacağı yönlendirmeler doğrultusunda, deprem, salgın ve benzeri mücbir sebepler nedenleriyle ders işleniş şekillerinde değişiklik yapılması gündeme gelebilir. Böyle bir durumda gerekli güncellemeler ivedilikle yapılıp tüm ÖzÜ Mensuplarına başta Öğrenci Hizmetleri olmak üzere ilgili birimler tarafından duyurulacaktır.